Følg

VIKTIG INFO: Vi bytter mail-system

Vi holder nå på å bytte mail-system. De fleste har fått melding om dette på SMS, samt nye passord. Disse passordene må beholdes inntil vi har flyttet all mail. Vi sender ut ny beskjed når arbeidet er fullført.

VIKTIG: De som bytter passord før dette, risikerer å ikke få med seg mail over i nytt system.

Dersom du ikke har et nummer registrert, så legg det til under din egen kontakt som "privat mobil" etter at du har logget inn på epost.no webmail.

Send gjerne en SMS til 941 88 942 fra det mobilnummeret som står registrert på din konto for hjelp. Vi behandler forespørsler fortløpende.

VIKTIG: De som vil ha med gamle kontakter til nytt system kan eksportere alle kontakter fra det gamle systemet og inn i det nye. Gå til kontakter og velg alle og velg "Eksporter". Velg formatet "vcard.vcf" og eksporter til din PC/Mac. Disse kan importeres inn i det nye systemet når det er klart.

0 Kommentarer

Artikkelen er stengt for kommentarer.
Levert av Zendesk